Skip to main content Skip to search
Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana
Pon - Pet: 07:00 - 15:00
+386 01 5106 121

Svetovanje

DAVČNO SVETOVANJE

Učinkovito davčno svetovanje pripomore k optimizaciji vaših obveznosti do države, kar pomeni, da z zakonsko določenimi postopki optimiziramo davčno poslovanje vašega podjetja in s tem dosegamo optimalne oz. najnižje obdavčitve za podjetja in podjetnike.

Naše storitve temeljijo na osebnem pristopu in poglobljenem ter analitičnem pregledu delovanja oz. poslovanja poslovnega subjekta. Na podlagi vsega naštetega bomo za vaše podjetje pripravili učinkovit načrt, s katerim boste dosegali še boljše poslovne rezultate.

Izvajamo tudi preventivne davčne preglede, s katerimi stranka dobi v pregled sliko podjetja, obenem pa pripravimo tudi postopke oz. korake, ki so potrebni za optimizacijo davčnih obveznosti.

POSLOVNO/FINANČNO SVETOVANJE

Na podlagi predstavitve, storitev in osebnih karakteristik, strankam nudimo pomoč pri optimizaciji oz. racionalizaciji poslovanja podjetja; tako na področju finančnih prihrankov, kakor tudi na pomoči pri organizaciji in vodenju podjetja ter pri vodenju zaposlenih. Z naštetimi koraki podjetnikom pripravimo načrt, s katerimi lahko racionalizirajo in optimizirajo delovne procese, obenem pa povečevajo kakovost storitev.

Bodočim in obstoječim lastnikom podjetja, s.p.-ja, zavoda ipd. svetujemo in pomagamo pri:

  • odprtju
  • zaprtju
  • likvidaciji
  • stečajih

KONTAKTIRAJTE

NAS ŠE DANES!

Izberite storitev, ki vas zanima, mi pa vas v najkrajšem času kontaktiramo in vam pripravimo ponudbo, ki bo popolnoma prilagojena potrebam vašega podjetja.

Želimo pomoč pri:

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.