Skip to main content Skip to search
Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana
Pon - Pet: 07:00 - 15:00
+386 01 5106 121

Ustanovitev podjetja

Imate poslovno idejo? Jo želite realizirati? Pomagali vam bomo, da odprete svoje podjetje in začnete svojo poslovno pot.

Odgovorili vam bomo na vsa vprašanja, s katerim se srečujejo nadebudni podjetniki. Naj bom samostojni podjetnik ali d.o.o.? Se naj in kako sploh se registriram za DDV? Kako izdam svoj prvi račun?

Pri tovrstnih in vseh ostalih vprašanjih vam bomo z veseljem pomagali, zato nas kontaktirajte ali pa nas obiščite na našem naslovu.

USTANOVITEV PODJETJA

Nudimo vam pomoč pri registraciji podjetja v Sloveniji.

  • Svetovanja glede obdavčitev in zakonodaje
  • Pridobivanje delovnih dovoljenj
  • Pomoč pri zaposlovanju kadrov
  • Podporne storitve za tuje državljane

Posameznik se lahko odloči za ustanovitev s.p. oz d.o.o. v kolikor ni davčni dolžnik oziroma ni na seznamu davčnih neplačnikov na FURS.

Za odprtje s. p. oz d.o.o. se ne more odločiti oseba:

  • ki je bila pravnomočno obsojena na kazen zapora zaradi kaznivega dejanja zoper gospodarstvo, zoper delovno razmerje in socialno varnost, zoper pravni promet, zoper premoženje, zoper okolje, prostor in naravne dobrine in je vpisna v kazensko evidenco ministrstva, pristojnega za pravosodje;
  • ki je bila v obdobju zadnjih 12 mesecev javno objavljena na seznamu nepredlagateljev obračunov na podlagi zakona, ki ureja davčni postopek, ali je javno objavljena na seznamu neplačnikov na podlagi zakona, ki ureja davčni postopek;
  • ki je neposredno ali posredno z več kot 25 odstotki udeležena v kapitalu kapitalske družbe, ki je bila v obdobju zadnjih 12 mesecev javno objavljena na seznamu nepredlagateljev obračunov na podlagi zakona, ki ureja davčni postopek, ali je javno objavljena na seznamu neplačnikov na podlagi zakona, ki ureja davčni postopek;
  • ki ji je bila v zadnjih treh letih s pravnomočno odločbo Inšpektorata Republike Slovenije za delo oziroma Finančne uprave Republike Slovenije najmanj dvakrat izrečena globa zaradi prekrška v zvezi s plačilom za delo oziroma prekrška v zvezi z zaposlovanje na črno;
  • ki je bila neposredno z več kot 50 odstotki udeležena v kapitalu družbe z omejeno odgovornostjo, ki je bila izbrisana iz sodnega registra brez likvidacije po zakonu, ki ureja finančno poslovanje, postopke zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju.

KONTAKTIRAJTE

NAS ŠE DANES!

Izberite storitev, ki vas zanima, mi pa vas v najkrajšem času kontaktiramo in vam pripravimo ponudbo, ki bo popolnoma prilagojena potrebam vašega podjetja.

Želimo pomoč pri:

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.